Nė kėtė faqe do tė mund tė aksesoni legjislacionin i pėrditėsuar sipas fushave tė ndryshme tė veprimtarisė. Ky legjislacion pasurohet nė vazhdimėsi.Fushat e veprimtarisė

A
Administrata Shtetėrore dhe Shėrbimi Civil Akcizat Amnisti Arsimi
VKM 395/29.04.2015 Ligj 61/2012 Ligj 22/2014 Ligj 80/2015
VKM 284/13.04.2016 VKM 612/05.09.2012 Ligj 69/2012
VKM 109/26.2.2014 Udhėzim 9/30.05.2016
VKM 138/12.03.2014 Udhėzim 13/22.07.2016
Ligj 152/30.05.2013 Udhėzim 52/03.12.2015
Auditimi Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare Aviacion civil
Ligj 10091/05.03.2009 Ligj 9572/3.7.2006 Vendim 791/14.11.2012
B
Banka Bujqėsi, Blegtori dhe Industria Ushqimore Buxheti Burime Natyrore
Ligj 133/2016 Ligj 10416/07.04.2011 Ligj 9936/26.06.2008 Ligj 138/02.05.2013
Ligj 8537/18.10.1999 Vendim 408/08.05.2013 Ligj 7746/28.07.1993
Ligj 53/22.05.2014 Udhėzim 5/16.02.2012 VKM 547/09.08.2006
Ligj 9662/18.12.2006
C
Ceremoniali Shtetėror
D
Dekorata dhe tituj Dogana Dokumenti Elektronik Drejtėsi
Ligj 112/2013 Ligj nr/102/2014 Ligj 10273/29.04.2010 Ligj 8577/10.02.2000
VKM 919/29.12.2014 VKM 710/21.08.2013 Ligj 8730/18.01.2001
Ligj 107/01.10.2015 Ligj 10031/11.12.2008
Ligj 9880/2008 Ligj 84/2016
VKM 710/2013 Ligj 95/2016
Ligj 96/2016
Ligj 97/2016
Ligj 98/2016
Ligj 115/2016
Ligj 49/03.05.2012
E
E Drejta Civile E Drejta Ndėrkombėtare
Ligj 48/2014 Ligj 10428/2.6.2011
F
Flora dhe Fauna Forcat e Armatosura Funksione Publike
Ligj 9867/31.01.2008 Ligj 9363/24.3.2005 Ligj 138/2015
VKM 524/30.07.2004
G, GJ
Garda e Republikės Gjeodezi Gjendja Civile
VKM 561/16.08.2006 VKM 669/07.08.2013 Ligj 10129/11.05.2009
Ligj 9270/29.07.2004
Ligj 9695/19.03.2007
H
Tė Huajt(Shtetasit e huaj)
Ligj 108/28.03.2013
Vendim 513/13.6.2013
I
Industri Investime Informatikė
Vendim 320/21.4.2011 Ligji 10198/10.12.2009
K
Kėshilli i Ministrave Komunikime Elektronike Koncesione
VKM 584/28.08.2003 VKM 599/23.07.2010 Ligj 125/25.04.2013
VKM 840/21.10.2010 VKM 575/10.07.2013
VKM 634/01.10.2014
L
Legalizime Licensa Lojėrat E Fatit
Ligj 9482/2006 Ligj 10081/23.02.2009 Ligj 155/2015.
VKM 954/25.11.2015 Vendim 759/12.11.2014
VKM 860/10.12.2014
M
Mbetje Media Menaxhim Financiar Mjedisi
VKM 117/13.2.2013 Ligj 97/4.3.2013 Ligj 10 296/8.7.2010 Ligj 10 440/7.7.2011
Udhėzim 30/27.12.2011
N
Narkotike, psikotrope(Substanca) Ndėrmarrje Shtetėrore Ndihma dhe Pėrkujdesja Shoqėrore
Ligj 8750/26.3.2001 Ligj 7926/20.4.1995 Ligj 9355/10.3.2005
Ligj 121/24.11.2016
VKM 425/27.6.2016
VKM 114/31.01.2007
Ndihma Ekonomike Ndihma Shtetėrore
VKM 904 12.12.2012 Ligj 9374/21.4.2005
VKM 310/24.07.1992
P
Paga, Dieta dhe Shpėrblime Para(parandalimin e pastrimit) Pensione suplementare Peshkimi dhe Akuakultura
Ligj 9584/17.7.2006 Ligj 9917/19.5.2008 Ligj 8097/21.3.1996 VKM 407/8.5.2013
VKM 997/10.12.2010 Ligj 10139/15.5.2009 VKM 719/20.10.2011
VKM 548/27.07.2016
Tė pėrndjekurit Politik Policia e Shtetit Produkt gjysėmpėrcues Prodhimi, Teknologjia dhe Pronėsia Intelektuale
Ligj 8246/1.10.1997 VKM 1135/5.8.2008 Ligj 8488/13.5.1999 Ligj 9870/04.02.2008
Ligj 9831/12.11.2007 Ligj 9947/07.07.2008
Prona Prona Shtetėrore Prokurime dhe Ankande
Ligj 33/21.3.2012 Ligj 8561/22.12.1999 Ligj 9874/14.02.2008
Ligj 8561/22.12.1999 VKM 413/25.06.2014 VKM 914/29.12.2014
VKM 994/9.2.2015 VKM 54/05.02.2014
VKM 413/25.6.2014 VKM 460/22.05.2013
VKM 337/22.04.2015
VKM 608/05.09.2012
Ligj 9948/07.07.2008
Ligj 81/25.07.2016
Punėsim(nxitje) Pyje dhe kullota
VKM 873/27.12.2006 Ligj 9693/19.3.2007
Ligj 9385/4.5.2005
VKM 408/08.05.2014
Q, R
Qeverisje Vendore
Ligj 139/2015
S, Sh
Strehim Shėndetėsia Shoqėria civile
Ligj 9232/13.05.2004 Ligj 105/2014 VKM 769/15.07.2009
VKM 1093/28.12.2015 Ligj 10107/30.03.2009
Ligj 10383/24.02.2011
VKM 185/02.04.2014
VKM 955/29.12.2014
VKM 299/08.04.2015
VKM 788/22.09.2015
Sigurime Shėrbim publik
Ligj 7703/11.05.1993 VKM 640/07.09.2016
Ligj 9136/11.09.2003
Ligj 10142/15.05.2009
VKM 223/19.4.2006
VKM 409/01.06.2016
T, ZH
Taksa Transport Trashėgimi kulturore
Ligj 9975/28.07.2008 Ligj 8308/13.03.1998 VKM 1197/03.12.2009
Ligj 9920/19.05.2008 VKM 725/21.05.2008
Ligj 9632/30.10.2006
VKM 953/29.12.2014
VKM 648/28.07.2010
Udhėzim 34/29.12.2014
Udhėzim 16/03.05.2010
Tokė Turizėm Zhvillimi Urban dhe Planifkimi i Territorit
VKM 460/22.05.2013 VKM 311/05.05.2010 Ligj 104/2014
VKM 337/22.04.2015 Ligj 9789/19.07.2007
VKM 42/16.1.2008
VKM 759/12.11.2014
Udhėzim 1/16.03.2017